Retourneren & Service

 

Wenst u een Artello schilderij te retourneren, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren met uitzondering van maatwerk schilderijen. Voordat u een schilderij daadwerkelijk gaat retourneren, graag eerst contact opnemen met de klantenservice van Artello door een e-mail te sturen. Aangezien de schilderijen een hoge waarde bevatten, willen wij graag actief op de hoogte zijn en blijven van de retour. Producten die geretourneerd worden dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

De schilderijen bevatten naast de kartonnen verpakking een doorzichtig beschermfolie, deze dient nog om het het schilderij te zitten ter bescherming van krassen, stof, water en vuil.

- Beschadigde producten of incomplete producten komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

De schilderijen dienen op dusdanige wijze verpakt te worden ter bescherming en voorkoming van productschade. Zie hiervoor de retourinstructies

 

Retourinstructies:

1. Allereerst worden wij graag op de hoogte gebracht van uw retour middels een e-mail naar klantenservice@artello.nl. Wij zullen u vervolgens een retouretiket sturen( optie A en B) per e-mail die u kunt uitprinten en vervolgens op het pakket kunt plakken zodat u het pakket gratis kunt retourneren. Indien u het retourneren via een eigen logistieke partij wilt doen(optie C), dan dient u dit zelf te bekostigen.

Belangrijk:
- Graag dezelfde verzenddoos gebruiken en goed dichtplakken, aangezien het hierbij om kostbare- en fragiele producten gaat. 
- Retourneren binnen 14 dagen, indien mogelijk graag de factuur/pakbon toevoegen.
- Indien er een beschadiging aanwezig is, dan graag voor het retourneren melden per e-mail.

2. Hierna zijn er 3 mogelijkheden, namelijk:
A. DHL haalt het pakket bij u op, op een afgesproken dag van ma - vrij tussen 8.30 - 18.00 uur. Deze optie is altijd mogelijk, echter dient u wel heel de dag thuis te zijn. 
B. U brengt het pakket zelf naar een DHL parcelshop. Bij grote schilderijen met een afmeting van 100 x 60 cm, mag de DHL parcelshop het pakket weigeren en is alleen optie A of C mogelijk.
C. U draagt zelf zorg voor het retourneren van het schilderij via een eigen gekozen logistieke partij, echter heeft u zelf de verantwoordelijkheid voor het juist- en onbeschadigd verzenden en laten aankomen van het schilderij op het retouradres.

3. Zodra wij uw retour hebben ontvangen, zullen wij deze binnen 5 werkdagen behandelen. Indien er bijzonderheden zijn dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

 

Maatwerk schilderijen

Indien u een schilderij met maatmerk heeft gekocht en u niet tevreden bent, dan graag eerst contact opnemen met de klantenservice van Artello. Maatwerk schilderijen zijn d.m.v. afmeting, kleur, eigen foto etc. speciaal voor de klant geschilderd en vallen hierdoor buiten het reguliere bedenktermijn van 14 dagen. Echter vinden wij het toch altijd belangrijk om zoveel mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen en gaan graag in gesprek om een oplossing te zoeken.

 

Gratis retourneren

Artello schilderijen kunnen gratis worden geretourneerd middels een door Artello toegezonden retourlabel.

 

Service

Bij Artello streven wij ernaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op- en aanmerkingen waarderen wij enorm en nemen deze altijd in behandeling. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met de klantenservice, via het formulier "contact" of via klantenservice@artello.nl

 

Garantietermijn

Bij Artello streven wij naar consumentenbescherming door het leveren van deugdelijke producten en het hanteren van een 14 dagen retourtermijn, met uitzondering van maatwerk schilderijen. Garantie vindt alleen plaats bij een geconstateerd gebrek aan een schilderij bij ontvangst. De klant is zelf verantwoordelijk voor het bevestigen van een schilderij aan de muur, middels een zelf daarvoor gekozen methode. Schade aan het schilderij ter gevolgen van het onjuist ophangen van het schilderij valt logischerwijs buiten de garantie. Ten slotte is de klant zelf verantwoordelijk voor het ophangen van een Artello schilderij op een locatie waarbij er geen vocht of zonneschijn op komt, ter voorkoming van schade aan het schilderij.