Schilderij bos zonnestralen 100 x 75 Artello

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schilderij bos zonnestralen 100x75 cm, een handgeschilderd schilderij met kleurrijke bomen met er doorheen prachtige zonnestralen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 129,99

Product Omschrijving

Details

Schilderij bos zonnestralen 100x75 cm, een handgeschilderd schilderij met kleurrijke bomen met er doorheen prachtige zonnestralen.

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen. Handarbeid geeft een schilderij een eigen karakter vanwege de imperfecties en keuzes die de kunstschilder heeft gemaakt. Het design wordt doorgeschilderd op de zijkanten, dit geeft een mooi effect wanneer u het schilder vanaf de zijkant benadert. Daarnaast sluit het schilderij hierdoor prachtig aan op de muur waaraan u deze hangt. Het schilderij is gespannen op een houten kwaliteitsframe en wordt geleverd met de nodige ophangaccessoires om het schilderij aan de muur te hangen.

Het merk Artello staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. Handgeschilderde schilderijen van hoogstaande schilderskwaliteit zijn vaak ontoereikend vanwege de hoge prijzen. Graag brengen wij hier verandering in door met jonge talentvolle kunstenaars te werken. Alle Artello schilderijen zijn handgeschilderd door talentvolle kunstenaars, hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Afmeting cm(B * H) 100 x 75
Vorm schilderij Horizontaal
EAN Nummer 8719258902722

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Uw review over: Schilderij bos zonnestralen 100 x 75 Artello

Laat het ons weten, alstublieft? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Design
Beschrijving