Schilderij dans goud 40x60 Handgeschilderd - Artello

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schilderij dans goud 40x60 cm, een handgeschilderd schilderij van een dansend persoon in een goude kleur. Een uniek en elegant schilderij dat ontzettend artistiek is geschilderd.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,99

Product Omschrijving

Details

Schilderij dans goud 40x60 cm, een handgeschilderd schilderij van een dansend persoon in een goude kleur. Een uniek en elegant schilderij dat ontzettend artistiek is geschilderd.

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen. Handarbeid geeft een schilderij een eigen karakter vanwege de imperfecties en keuzes die de kunstschilder heeft gemaakt. De zijkanten van het schilderij zijn ook geschilderd, hierbij gaat het normaliter om één kleur die meestal afkomstig is van een hoofdkleur in het schilderij. De kunstschilder beslist welke kleur het beste op de zijkanten past. Door één kleur te kiezen blijft het originele design van het schilderij in tact en sluit het schilderij hierdoor rustig aan op de muur.Het schilderij is gespannen op een houten kwaliteitsframe en wordt geleverd met de nodige ophangaccessoires om het schilderij aan de muur te hangen.

Het merk Artello staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit.  Handgeschilderde schilderijen van hoogstaande schilderskwaliteit zijn vaak ontoereikend vanwege de hoge prijzen. Graag brengen wij hier verandering in door met jonge talentvolle kunstenaars te werken.  Alle Artello schilderijen zijn handgeschilderd door talentvolle kunstenaars, hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Afmeting cm(B * H) 40 x 60
Vorm schilderij Verticaal
EAN Nummer 8719258903040

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Uw review over: Schilderij dans goud 40x60 Handgeschilderd - Artello

Laat het ons weten, alstublieft? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Design
Beschrijving