Schilderij modern boom aluminium 120 x 60 Handgeschilderd - Artello

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schilderij modern boom metaal 120 x 60 cm, een modern schilderij van een kleurrijke boom geschilderd op aluminium. De samenloop van diverse kleuren in combinatie met een donkere achtergrond zorgt ervoor dat dit schilderij een bijzondere verschijning is.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 199,99

Product Omschrijving

Details

Schilderij modern boom aluminium 120 x 60 cm, een modern schilderij van een kleurrijke boom geschilderd op aluminium. De samenloop van diverse kleuren in combinatie met een donkere achtergrond zorgt ervoor dat dit schilderij een bijzondere verschijning is.

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt.  Het design van dit schilderij is geschilderd op een dunne aluminium plaat, deze is vervolgens gemonteerd op een dikkere plaat zodat het schilderij niet te zwaar wordt. Aan de achterzijde zitten inkepingen waaraan u het schilderij kan ophangen.

Het merk Artello staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit.  Handgeschilderde schilderijen van hoogstaande schilderskwaliteit zijn vaak ontoereikend vanwege de hoge prijzen. Graag brengen wij hier verandering in door met jonge talentvolle kunstenaars te werken.  Alle Artello schilderijen zijn handgeschilderd door talentvolle kunstenaars, hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Afmeting cm(B * H) 120 x 60
Kleur Grijs, Rood, Zwart
Vorm schilderij Horizontaal
EAN Nummer 8719258904399

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Uw review over: Schilderij modern boom aluminium 120 x 60 Handgeschilderd - Artello

Laat het ons weten, alstublieft? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Design
Beschrijving