Schilderij Impressies & Reviews
 
Hieronder treft u enkele impressie foto's van schilderijen aan de muur die door onze klanten zijn toegestuurd.
 

Schilderij modern leeuw in de afmeting 150 x 100 cm. Een prachtig schilderij dat in opdracht op maat is geschilderd.

Ik heb het schilderij in goede orde ontvangen en hij is erg mooi!

Schilderij hond modern 75 x 75 cm. 

Allereerst heel hartelijk bedankt voor de service ! Het schilderij is nét geleverd….! Wat een práchtig exemplaar……Het was bedoeld als kado voor mezelf van iemand dierbaar die morgen komt. Ik mocht zelf kiezen….

Ik vind het zo verschrikkelijk mooi…had ik niet verwacht want uiteindelijk is er toch nog altijd de prijs-kwaliteit verhouding. Het is zijn prijs méér dan waard. Ik hou ontzettend veel van honden, heb er zelf twee waarvan er eentje steeds kijkt als het vrolijke hondje vh schilderij vandaar dat het me niet los liet.

Nog eens superbedankt voor de service, de info, de geste én…….voor het immens mooie schilderij !

Vriendelijke groet, Rita

Schilderij herfst boswandeling 3-luik 90 x 60 cm.

Hartelijk dank voor dit prachtige 3-luik schilderij, echt geweldig! We waren al enige tijd op zoek naar een betaalbaar luiken schilderij dat matched met ons interieur en eindelijk hebben we het gevonden bij Artello. Bedankt voor het advies en de fijne communicatie, echt top!

Schilderij bloemenveld 140 x 70 cm

Na het uitgebreid bekijken van de grote collectie bloemen schilderijen zagen wij dit prachtige exemplaar en waren eigenlijk meteen verkocht! Een groot kleurrijk schilderij met bloemen was exact wat wij zochten. Mooie schilderijen en een goede service. Het schilderij werd de volgende dag al bezorgd.

Vriendelijke groet, Ann