Schilderij gekleurde bloem 80x80 Artello

Schilderij gekleurde bloem 80 x 80 Handgeschilderd - Artello

Schilderij blauwe bloemen 80x80 Artello

Schilderij blauwe bloemen 80 x 80 Handgeschilderd - Artello

Schilderij bloemen roze 80x80 Artello

Schilderij bloemen roze 80x80 Handgeschilderd - Artello

Schilderij gekleurde bloem 80 x 80 Handgeschilderd - Artello

Schilderij gekleurde bloem 80x80 cm, een handgeschilderd schilderij van een rood gekleurde bloem met een rustige achtergrond.

€ 99,99
Nog 1 beschikbaar

Schilderij gekleurde bloem 80x80 cm, een handgeschilderd schilderij van een rood gekleurde bloem met een rustige achtergrond.

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen. Handarbeid geeft een schilderij een eigen karakter vanwege de imperfecties en keuzes die de kunstschilder heeft gemaakt. Het design wordt doorgeschilderd op de zijkanten, dit geeft een mooi effect wanneer u het schilder vanaf de zijkant benadert. Daarnaast sluit het schilderij hierdoor prachtig aan op de muur waaraan u deze hangt. Het schilderij is gespannen op een houten kwaliteitsframe en wordt geleverd met de nodige ophangaccessoires om het schilderij aan de muur te hangen.

Het merk Artello staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. Handgeschilderde schilderijen van hoogstaande schilderskwaliteit zijn vaak ontoereikend vanwege de hoge prijzen. Graag brengen wij hier verandering in door met jonge talentvolle kunstenaars te werken. Alle Artello schilderijen zijn handgeschilderd door talentvolle kunstenaars, hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening.

Meer informatie
Weight5.000000
EAN Number8719258903620
MerkArtello
Afmeting cm(B * H)80 x 80
Vorm schilderijVierkant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schilderij gekleurde bloem 80 x 80 Handgeschilderd - Artello