Zakelijk

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zakelijk

Bent u geïnteresseerd in het kopen van meerdere schilderijen voor uw bedrijf of wenst u juist schilderijen in te kopen voor wederverkoop dan adviseert de Artello klantenservice u graag met hun expertise en mogelijkheden.

Bedrijfs interieur

U kunt de uitstraling van uw bedrijf mede bepalen door handgeschilderde schilderijen aan de muur te hangen of weg te zetten. Gaat u voor een zakelijke uitstraling of misschien wenst u toch liever een huiselijk gevoel te creëren. Wanneer u klanten ontvangt dan wilt u een positieve indruk maken, 'kale' gangen en kamers waar niets aan de muur hangt geven een saaie kantooruitstraling. Klanten zijn dan ook blij verrast wanneer er een mooie collectie schilderijen aan de muur hangt, dit komt men namelijk niet vaak tegen bij bedrijven. Bij Artello heeft u keuze uit een groot assortiment met de meest uiteenlopende schilderijen. Wanneer u toch iets anders zoekt dan bieden wij bij Artello ook maatwerk mogelijkheden in afmeting en op basis van design.

Schilderijen en wederverkoop

Wij bieden de mogelijkheid om schilderijen bij ons in te kopen voor wederverkoop. Hiervoor hebben wij uw basisgegevens nodig en uw wensen, hierna zal er contact met u worden opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.