Aluminium schilderijen

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Metalen schilderijen

Schilderijen op metaal in plaats van op linnen of canvas is een nieuwe trend binnen de handgeschilderde schilderijen, deze schilderijen geven vanwege het metaal een bijzonder effect en meer glans. Bij Artello wordt er gebruikt gemaakt van het metaal aluminium zodat het schilderij licht van gewicht blijft. De glans van het aluminium komt mooi naar voren, waardoor een aluminium schilderij een echte 'eyecatcher' is. Bij Artello vindt u diverse metalen schilderijen van dieren, landschap, figuratief en bloemen.

 

Metalen schilderijen online kopen

Steeds vaker ziet u metalen schilderijen te koop, bij Artello worden alle metalen schilderijen met handarbeid gemaakt waardoor u een echt uniek schilderij heeft tegen een scherpe prijs. De zijkanten van deze schilderijen zijn zwart van kleur aangezien dit het mooist past bij het metaal.

 

Groot voordeel Artello webshop t.o.v. andere webshops

Bij Artello wordt uw bestelling gratis verzonden en u kunt deze binnen Nederland gratis retourneren, deze unieke service zorgt ervoor dat u keuze heeft uit een groot online assortiment en geen nadelen ondervindt van het retourneren. U ontvangt, na uw retourmelding aan onze klantenservice, gewoon een retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt terugsturen. Is het schilderij heel groot of heeft u niet de mogelijkheid om deze bij een servicepunt af te geven dan kunnen wij het schilderij binnen Nederland op afspraak bij u laten ophalen.

 

Advies

Indien u advies wenst over metalen schilderijen, dan helpen wij u met onze expertise. Klik op Klantenservice voor contact.