Bedrijven

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bedrijven

Of het nu gaat om een interieurs inrichting voor kantoor, horeca of retail, een goede inrichting is onmisbaar voor elk bedrijf. Met een bedrijfsinterieur geeft u een bepaalde uitstraling zowel aan u werknemers als uw klanten, een belangrijk onderdeel hiervan zijn schilderijen.

Met name door handgeschilderde schilderijen aan de muur te hangen of weg te zetten creeërt u direct een uitstraling. Gaat u voor een zakelijke uitstraling of misschien toch liever een huiselijk gevoel. Met de collectie van Artello heeft u ruime keuze uit de meest prachtige schilderijen.

Te vaak worden klanten nog ontvangen in 'kale' ruimtes met gangen waar niets aan de muur hangt. Maak direct een positieve indruk op uw klanten door een prachtige collectie handgeschilderde schilderijen aan de muur te hangen. Klanten zullen blij verrast zijn, dit komt men namelijk nog niet vaak tegen bij bedrijven.

Bij Artello heeft u keuze uit een groot assortiment aan handgeschilderde schilderijen. Ook kunt u zelf de afmetingen kiezen aangezien de schilderijen speciaal voor u op maat worden geschilderd. Wilt u graag advies over het inrichten van uw bedrijf met schilderijen, neem dan hier contact met ons op.