Koe schilderij

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
 1. Schilderij koeien - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 2. Schilderij stieren modern - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 3. Schilderij koeien modern - Artello
  € 74,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 4. Schilderij koe modern - Artello
  € 99,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 5. Schilderij modern koe - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 6. Schilderij portret koe - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 7. Schilderij koe portret - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 8. Schilderij koe modern - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 9. Schilderij koeien modern - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 10. Schilderij modern koeien - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 11. Schilderij koeien modern - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 12. Schilderij koets met paarden - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Schilderijen met koeien

Schilderijen met koeien zijn een prachtige viering van het landelijke leven en de eenvoudige schoonheid van het platteland. Deze kunstwerken vangen de rustieke charme van boerderijen, weilanden en grazende koeien op een manier die de kijker uitnodigt om te vertragen en te genieten van de kalme sereniteit van het landelijke landschap.

Met levendige kleuren en een gedetailleerde weergave van het vee en de omgeving, roepen schilderijen met koeien een gevoel van warmte, gezelligheid en nostalgie op. De grazende koeien, slaperige boerderijen en uitgestrekte weilanden worden vastgelegd in een palet van groene tinten, aardekleuren en heldere blauwe luchten, waardoor een sfeer van vrede en harmonie ontstaat die de kijker direct in zijn ban weet te houden.

Koeien zijn een geliefd onderwerp in de kunst vanwege hun rustige en kalme aard, evenals hun symbolische betekenis van vruchtbaarheid, overvloed en verbondenheid met de natuur. In schilderijen met koeien worden deze eigenschappen vaak gevierd en geëerd als een ode aan het landelijke leven en de landbouwcultuur die zo diep verweven is met de geschiedenis en identiteit van vele gemeenschappen over de hele wereld.

Schilderijen met koeien hebben een tijdloze en rustieke charme die hen geschikt maakt voor elke ruimte en elke stijl. Of het nu gaat om een landelijk huis, een gezellig café of een moderne kantoorruimte, een schilderij met koeien voegt een vleugje landelijke schoonheid en karakter toe aan elke omgeving.

Kortom, schilderijen met koeien zijn een prachtige en ontroerende uitdrukking van het landelijke leven en de eenvoudige schoonheid van het platteland. Ze nodigen de kijker uit om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en sereniteit van het landelijke landschap, evenals te reflecteren op de tijdloze band tussen mens en natuur.

Bij Artello heeft u de keuze uit verschillende hoofdcategorieën waaronder de schilderijen zijn verdeeld:

Boerderijdieren op een schilderij

Schilderijen met boerderijdieren brengen de rustieke charme en de landelijke sfeer van het boerenleven tot leven op het doek. Deze afbeeldingen roepen een gevoel van warmte, nostalgie en verbondenheid op met de natuur en het platteland. Hier volgt een beschrijving van de betovering van schilderijen met boerderijdieren, waaronder koeien, schapen, varkens en kippen:

In een weelderig groen landschap liggen glooiende heuvels en uitgestrekte velden, waar boerderijdieren vrij rondlopen en genieten van de ruimte en de frisse lucht. Een schilderij met koeien laat deze majestueuze dieren zien, rustig grazend in de zonovergoten weiden of ontspannen liggend onder de schaduwrijke bomen. Hun diepe, bruine ogen stralen een kalme sereniteit uit, terwijl hun zachte vacht en rustige houding een gevoel van vredige harmonie oproepen.

Naast de koeien grazen schapen rustig in de uitgestrekte velden, hun wollige vachten glanzend in het zonlicht. Ze bewegen zich in een rustig tempo, als een schilderachtig tafereel uit een tijdloos landschap. De aanblik van schapen die vreedzaam rondlopen in de groene weiden roept een gevoel van kalmte en ontspanning op, als een verademing van de drukte van het moderne leven.

Varkens wroeten speels in de modderige grond, hun ronde lichamen kronkelend met plezier terwijl ze genieten van de eenvoudige geneugten van het boerenleven. Hun vrolijke knorren vult de lucht, terwijl ze elkaar achterna rennen en spelen in een speelse dans van vreugde en plezier. Een schilderij met varkens straalt een gevoel van vreugde en levenslust uit, en herinnert ons eraan om de eenvoudige geneugten van het leven te omarmen.

Tussen de boerderijdieren scharrelen kippen rond, hun felgekleurde verenpracht een vrolijk contrast met het groene landschap. Ze pikken zachtjes in de grond, op zoek naar voedsel, terwijl ze af en toe kraaien in een melodie van ochtendlijk gezang. De aanblik van kippen die vrij rondscharrelen op de boerderij roept een gevoel van gezelligheid en huiselijkheid op, als een herinnering aan de eenvoudige geneugten van het plattelandsleven.

Kortom, schilderijen met boerderijdieren brengen de rustieke charme en de landelijke schoonheid van het boerenleven tot leven op het doek. Ze herinneren ons eraan van de eenvoudige geneugten van het leven te genieten en de verbondenheid met de natuur te koesteren.

Koeien schilderij kopen bij Artello

Bij Artello, waar landelijke charme en artistieke finesse samenkomen, zijn we verheugd om onze nieuwste collectie te presenteren: schilderijen met boerderijdieren en vredige koeien die de rust van het platteland omarmen. Deze prachtige kunstwerken brengen de landelijke idylle tot leven, waarbij elke penseelstreek een verhaal vertelt van eenvoud en verbondenheid met de natuur.

Ontdek de rustieke schoonheid van onze schilderijen met boerderijdieren en breng een vleugje landelijke charme in je huis. Of je nu op zoek bent naar een warm accent voor je keuken, een vredig tafereel voor je woonkamer, of een landelijk geschenk voor een geliefde, deze betoverende kunstwerken zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Met zorgvuldig gekozen kleuren en levendige details vangen onze schilderijen de levendigheid en speelsheid van boerderijdieren op een manier die zowel nostalgisch als tijdloos is. Elk kunstwerk is met liefde en vakmanschap gemaakt door getalenteerde kunstenaars, waardoor het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een eerbetoon aan het eenvoudige plezier van het plattelandsleven.

Breng de rust en sereniteit van de boerderij in je huis met een schilderij van Artello. Bezoek onze website vandaag nog en ontdek onze uitgebreide collectie. Met onze diverse selectie vind je gegarandeerd het perfecte stuk om je huis te verfraaien en je hart te verwarmen met de landelijke charme van boerderijdieren en koeien.