Leeuw schilderij

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
 1. Schilderij koraal goud - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 2. Schilderij leeuw zwart wit 100x75 cm - Handgeschilderd
  Regular Price € 159,99 Special Price € 79,99
 3. Schilderij leeuw zwart wit 90x60 cm - handgeschilderd
  Regular Price € 159,99 Special Price € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 4. Schilderij leeuw kleurrijk - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 5. Schilderij leeuw portret - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 6. Schilderij leeuw kleurrijk - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 7. Schilderij leeuw zwart wit - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 8. Schilderij leeuw zwart wit - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 9. Schilderij portret leeuw kleurrijk - Artello
  € 79,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 10. Schilderij modern leeuw - Artello
  € 89,99
  HANDGESCHILDERD OF FINE-ART PRINT OP MAAT
 11. Schilderij metaal portret leeuw 80 x 80 - Artello
  Regular Price € 189,99 Special Price € 95,00
 12. Schilderij metaal leeuw 120 x 60 - Artello
  Regular Price € 299,99 Special Price € 150,00
 13. Schilderij leeuw kleurrijk 90 x 60 cm - handgeschilderd
  Regular Price € 179,99 Special Price € 79,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina

Schilderijen van leeuwen

Schilderijen met leeuwen zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook rijk aan symboliek en betekenis. Deze majestueuze dieren, bekend om hun kracht, moed en trots, worden vaak vereeuwigd op doek in een verscheidenheid aan stijlen en interpretaties.

In deze schilderijen zien we vaak de imposante gestalte van leeuwen, met hun trotse houding, krachtige lichaamsbouw en doordringende ogen. Ze stralen een aura van kracht en autoriteit uit, waardoor ze een fascinerend onderwerp zijn voor kunstenaars van alle disciplines.

Schilderijen met leeuwen zijn niet alleen een weergave van de fysieke kenmerken van deze majestueuze dieren, maar ook van hun symbolische betekenis. Leeuwen worden vaak geassocieerd met eigenschappen als moed, leiderschap en bescherming, en hun afbeeldingen dienen vaak als inspiratiebron voor mensen die streven naar deze kwaliteiten.

Naast hun symboliek van kracht en trots, worden leeuwen vaak geportretteerd in hun natuurlijke omgeving, waarbij ze worden afgebeeld in savannes, woestijnen of weelderige jungles. Deze schilderijen vangen de schoonheid en grootsheid van de natuur en herinneren ons eraan dat leeuwen niet alleen krachtige roofdieren zijn, maar ook een integraal onderdeel vormen van hun omgeving.

Schilderijen met leeuwen hebben ook een diepere spirituele betekenis in verschillende culturen en tradities. In sommige culturen worden leeuwen beschouwd als symbolen van wijsheid, moed en bescherming, en hun afbeeldingen worden vaak gebruikt als talismannen en amuletten.

Bij Artello heeft u de keuze uit verschillende hoofdcategorieën waaronder de schilderijen zijn verdeeld:

Waarom een schilderij met leeuwen

Leeuwen zijn majestueuze dieren die door de eeuwen heen kunstenaars hebben geïnspireerd om hen vast te leggen op doek. Geschilderde afbeeldingen van leeuwen kunnen verschillende emoties oproepen en hebben een diepgaande betekenis:

 1. Kracht en dominantie: Leeuwen staan bekend om hun kracht en dominantie in het dierenrijk. Geschilderde afbeeldingen van leeuwen kunnen deze eigenschappen versterken, waarbij de indrukwekkende manen, de krachtige lichaamsbouw en de intense blik van de leeuw worden vastgelegd. Dit kan een gevoel van ontzag en bewondering oproepen voor de kracht van de natuur.

 2. Trots en moed: Leeuwen worden vaak geassocieerd met trots en moed. Geschilderde afbeeldingen van leeuwen kunnen deze eigenschappen symboliseren en dienen als een inspirerende herinnering aan de kracht van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ze kunnen mensen aanmoedigen om hun eigen innerlijke moed te vinden en obstakels te overwinnen met trots en vastberadenheid.

 3. Bescherming en leiderschap: In veel culturen worden leeuwen gezien als symbolen van bescherming en leiderschap. Geschilderde afbeeldingen van leeuwen kunnen deze symboliek weerspiegelen, waarbij de leeuw wordt afgebeeld als een krachtige beschermer van zijn troep en een leider die anderen inspireert om te volgen. Dit kan een gevoel van veiligheid en vertrouwen opwekken bij degenen die het schilderij bekijken.

 4. Schoonheid en gratie: Naast hun kracht en moed, worden leeuwen ook bewonderd om hun schoonheid en gratie. Geschilderde afbeeldingen van leeuwen kunnen deze elegante kant van het dier vastleggen, waarbij de sierlijke bewegingen en de majestueuze uitstraling van de leeuw worden benadrukt. Dit kan een gevoel van verwondering en bewondering oproepen voor de natuurlijke schoonheid van het dierenrijk.

Al met al kunnen geschilderde afbeeldingen van leeuwen een diepe emotionele impact hebben en dienen als krachtige symbolen van kracht, trots, bescherming en schoonheid. Ze kunnen mensen inspireren, emotioneren en herinneren aan de bijzondere rol die leeuwen spelen in de natuur en in onze collectieve verbeelding.

Leeuwen schilderij kopen bij Artello

Bij Artello, waar passie en verbeeldingskracht samenkomen, presenteren we met trots onze nieuwste pronkstukken: schilderijen met majestueuze leeuwen erop. Deze krachtige en betoverende kunstwerken vangen de essentie van de koning van de jungle, waardoor elke penseelstreek een verhaal vertelt van moed, kracht en majesteit.

Duik in de betoverende wereld van onze leeuwenschilderijen en breng de wilde schoonheid van de natuur in je huis. Of je nu op zoek bent naar een krachtig statement voor je woonkamer, een inspirerend stuk voor je kantoor of een uniek geschenk voor een geliefde, deze adembenemende kunstwerken zullen ongetwijfeld indruk maken.

Met oog voor detail en vakmanschap zijn onze leeuwenschilderijen met liefde gemaakt door getalenteerde kunstenaars. Elk penseelstreek vangt de majesteit en gratie van deze nobele dieren, waardoor een meesterwerk ontstaat dat zowel tijdloos als betoverend is.

Breng de kracht van de leeuw in je leven met een schilderij van Artello.