Verzending & Bezorging

 

Alle bestellingen verzenden wij middels DHL, die in 95% van alle gevallen uw bestelling binnen Nederland op werkdagen binnen 24/48 uur bezorgd mits het schilderij voorradig is. Houdt u er rekening mee dat er op zondag en maandag niet wordt bezorgd, tenzij het om een 2de bezorgpoging gaat dan kan uw bestelling ook op maandag worden bezorgd. Tijdens drukke periodes als de maand december dient u er rekening mee te houden dat uw bestelling vertraging kan oplopen.

Met betrekking tot de levertijd wordt er bij Artello onderscheidt gemaakt  tussen voorradige- en niet voorradige schilderijen;

  • Bij voorradige schilderijen hanteren wij een levertijd van gemiddeld 2 werkdagen. Normaliter zijn alle schilderijen in de Artello webshop voorradig.
  • Bij niet-voorradige schilderijen, waaronder ook maatwerk, is de levertijd gemiddeld 2 maanden. Wij houden u tussentijds op de hoogte van uw bestelling.

 Voor het in ontvangst nemen van uw bestelling zal DHL altijd om een handtekening vragen.

 

Aanvullende bezorgmogelijkheden NL

Bij het afrekenproces heeft u aanvullende keuzes om de bestelling binnen Nederland te laten bezorgen, deze zijn een extra service aan particulieren klanten en natuurlijk niet verplicht. Indien u van de onderstaande keuzes geen gebruik maakt dan wordt uw bestelling in eerste instantie overdag bezorgd tussen 9.00 - 18.00 uur en is het mogelijk dat DHL het pakket bij de buren afgeeft indien u niet thuis bent. De aanvullende keuzes op dit moment zijn als volgt:

  • De bestelling niet bij de buren afgeven

 

Niet thuis

Het aflevermoment van uw bestelling vindt doorgaans overdag plaats, als u niet thuis bent zal het pakket de volgende dag opnieuw worden aangeboden of proberen bij uw buren te bezorgen. Een bezorger van DHL zal u d.m.v. een notitiebriefje in uw brievenbus op de hoogste stellen van het nieuwe aflevermoment. Mocht u tijdens alle bezorgingen niet thuis zijn, dan wordt u nogmaals via een notitiebriefje van de vervoerder geinformeerd over uw bestelling.

 

Track & Trace

Bij alle bestellingen wordt u middels een e-mail met track&trace code op de hoogte gesteld van uw bestelling. Hiermee kunt u exact zien waar uw bestelling zich bevindt. De track&trace code is werkend zodra DHL het pakket heeft ingescand.

  

Internationale verzendingen

Op dit moment is internationele verzending mogelijk naar Belgie, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Indien uw  bestelling naar een ander land dient verstuurd te worden, neemt u dan eerst contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. De levertijd duurt gemiddeld 2 á 3 werkdagen met DHL, afhankelijk van de bestemming. Bij internationale verzendingen is het niet mogelijk om gebruik te maken van de aanvullende bezorgdmogelijkheden, waardoor DHL overdag bij u zal langskomen om het pakket aan te bieden.

 

Verzendkosten

Alle bestellingen worden gratis toegezonden.

 

Klantenservice

Bent u niet tevreden over de bezorging laat het ons dan weten via dit contactformulier of via klantenservice@artello.nl