Betaalmethoden

 

Bij de webshops van NOB: New Online Business kunt u op diverse manieren betalen om de bestelling af te ronden. De mogelijkheden zijn als volgt:

- IDEAL

- Overboeking

- Paypal

- Giropay

- Mister Cash

- Sofort Banking

- Billink

- Your Gift

- Maestro

- Visa/Mastercard

 

IDEAL:

Met iDEAL kunt u direct betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

 

Paypal:

Heeft u een Paypal-account, dan kunt u het orderbedrag ook met Paypal betalen. Bij het plaatsen van de bestelling wordt u doorgelinkt naar de beveiligde omgeving van Paypal. Hier vult u de vereiste gegevens in om uw bestelling af te rekenen en daarmee het afrekenproces te voltooien. 

 

Giropay:

Giropay is de Duitse iDEAL, dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen welke samen 80% van de Duitse markt dekken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

 

Mister Cash:

Mister Cash is de Belgische iDEAL, met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

 

Sofort Banking:

Sofort Banking werkt op ongeveer dezelfde wijze als IDEAL, de vereiste gegevens worden in de gebruiksomgeving van SOFORT Banking ingevuld. Een Sofort Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen.

 

Billink:

Billink is een betaalmethode om achteraf te betalen, echter worden bestellingen pas verwerkt en verzonden zodra deze zijn voltooid middels een betaling.

 

Yourgift card:

De Yourgift Card is een elektronische cadeaukaart waarop een tegoed staat voor het aankopen van een product. Deze zijn te verkrijgen bij vele verkooppunten, als PostNL, Primera, Jumbo etc.

 

Maestro:

Indien op uw betaalpas of creditcard het Maestro logo staat, dan betekent dit dat u kunt kiezen voor een directe betaling middels de betaalmethode Maestro.

 

Visa/Mastercard:

Met de visa/mastercard kunt u een betaling uitvoeren middels het invoeren van uw kaartnaamhouder en de betreffende kaartgegevens.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice, dit kan via het contactformulier of klantenservice@artello.nl