Meerluik schilderijen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
 1. Schilderij 4 luik seasons 120 x 60 - Artello
  Regular Price € 159,99 Special Price € 79,99
 2. Schilderij 3-luik bladeren goud 120 x 80 - Artello
  Regular Price € 169,99 Special Price € 85,00
 3. Schilderij Afrikaanse vrouw 5 luik 170 x 100 Artello
  Regular Price € 199,99 Special Price € 100,00
 4. Schilderij olifant 4-luik 120 x 90 Artello
  Regular Price € 239,99 Special Price € 120,00
 5. Schilderij zonsondergang 4-luik 160 x 90 Artello
  Regular Price € 229,99 Special Price € 89,99
 6. Schilderij olifanten 4 luik 190 x 90 Artello
  Regular Price € 219,99 Special Price € 89,99
 7. Schilderij olifant Afrika 3 luik 90 x 60 Artello
  Regular Price € 129,99 Special Price € 65,00
 8. Schilderij olifant 2 luik modern 80 x 80 Artello
  Regular Price € 149,99 Special Price € 69,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Luiken schilderijen

Luiken schilderijen zijn een van de nieuwste trends. De populariteit van dit type kunstwerk neemt snel toe. Dit is voor een groot gedeelte te danken aan het slimme design van de vele keuzemogelijkheden. Luiken schilderijen bestaan als het ware uit meerdere gedeelten, die samen een mooi geheel vormen. Daarbij heb je de mogelijkheid te kiezen voor luiken schilderijen van verschillende groottes, met afwisselende hoeveelheden luiken en unieke designs.

Verschillende soorten luiken schilderijen

In de eerste plaats zijn er dus verschillende soorten luiken schilderijen. Zo is de ene wat populairder dan de ander. Echter hebben ze allemaal op een unieke wijze iets toe te voegen. Het verschilt dan ook per persoon en per ophangplek wat de beste keuzemogelijkheid is.

Drieluik schilderij

Zo is er bijvoorbeeld het drieluik schilderij. Een drieluik schilderij bestaat uit 3 verschillende gedeeltes. In de meeste gevallen hang je deze horizontaal naast elkaar op. Daarbij komt het weleens voor dat de 3 verschillende luiken niet allemaal van hetzelfde formaat zijn. Het middelste gedeelte is bijvoorbeeld langer en dunner dan de beide uiteinden.

Met een 3 luiken schilderij is veel leuks te doen. Doordat het 3 losse onderdelen zijn, die tezamen een mooi geheel vormen. Dit levert een aantrekkelijk effect op. Het oog valt automatisch op het kunstwerk. Zeker wanneer iemand het 3 luiken schilderij voor de eerste keer ziet.

5 luiken schilderij

Bij een 5 luiken schilderij gaat het in de basis om hetzelfde principe. Alleen voegen we dan nog 2 luiken aan het complete ontwerp toe. Dit biedt weer wat extra ruimte om met het design en de afmetingen te spelen. Verschillende unieke creaties zijn het gevolg. Bijvoorbeeld kunstwerken waarbij het middelste gedeelte het langst en dunst is. Naar buiten toe worden de luiken dan steeds dikker en korter. Het levert een prachtig schouwspel op.

Tweeluik schilderijen

Dan zijn er nog de tweeluik schilderijen. Opnieuw zijn de mogelijkheden hiermee zeer divers. Denk alleen al aan een kunstwerk waarvan beide luiken het spiegelbeeld van elkaar zijn. Om maar een voorbeeld te noemen. Het is slechts een greep uit de opties die je bij Artello tegenkomt. Welke tweeluik schilderijen uit ons assortiment spreken jou het meeste aan?

De voordelen van luiken schilderijen van Artello

Bij Artello heeft het onze prioriteit om je echt iets unieks aan te bieden. Een kunstwerk dat positief opvalt. Een luiken schilderij waar je nog in lengte van jaren van gaat genieten. Dit is dankzij de volgende eigenschappen mogelijk:

 • Handgeschilderd: Een drieluik schilderij of een van de andere luiken schilderijen is bij Artello altijd handgeschilderd. Wij werken met artiesten die dit vak met veel plezier beoefenen. Dit betekent automatisch ook dat geen twee kunstwerken hetzelfde zijn. Ook niet wanneer het grofweg om hetzelfde design gaat. Zodoende ben je dus oprecht de enige eigenaar van het luiken schilderij waar je voor kiest.

 • Vele keuzemogelijkheden: Vind je een 3 luiken schilderij en overige luiken schilderijen interessant, maar ben je benieuwd naar wat er nog meer aan opties zijn? Dan is het aan te raden een kijkje te nemen in de overige categorieën van Artello. Ontdek de kunstwerken in categorieën als: abstracte schilderijen, bloemen schilderijen, dieren schilderijen, figuratieve schilderijen, landen en steden schilderijen, landschap schilderijen, meerluik schilderijen, moderne schilderijen, aluminium schilderijen, grote schilderijen en kleurrijke schilderrijen.

  De schilderijen hebben allemaal hun eigen unieke uiterlijk. Wist je trouwens dat we ook nog vele andere categorieën hebben bij Artello? Wij bieden niet alleen luik schilderijen aan. Onze lijst aan verschillende categorieën ziet er als volgt uit:
 • Een echt merk: Tot slot is Artello een echt merk. Ieder kunstwerk voldoet daarom aan een bepaalde kwaliteitsstandaard. Het is daarbij ook het doel om altijd voor maximale tevredenheid van de klant te gaan. Vandaar bijvoorbeeld het gratis verzenden en retourneren van onze kunstwerken.

Ben je momenteel dus op zoek naar luiken schilderijen? En kies je bijvoorbeeld graag voor een uniek drieluik schilderij? Neem dan nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Ontdek welke unieke kunstwerken er op dit moment beschikbaar zijn. Na het plaatsen van je bestelling duurt het niet lang alvorens je het al thuis ontvangt. Het grote genieten kan dan al snel beginnen!