Retourneren & Service

Wilt u een Artello schilderij retour zenden voor ruiling of restitutie, dan kunt u dit product binnen 14 dagen retourneren mits deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

- Maatwerk schilderijen kunnen alleen geruild worden, restitutie niet mogelijk.

- Producten dienen in de originele productverpakking te zitten mits redelijkerwijs mogelijk is.

- Beschadigde producten of incomplete producten komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

- Producten dienen op dusdanige wijze verpakt te worden ter bescherming en voorkoming van productschade. Met voorkeur in de ontvangen verzenddoos retourneren

- In de retourzending dient een retourformulier te zitten en/of een kopie van uw factuur. 

 

Retourzenden schilderij

Wanneer u een schilderij wilt retourneren dan kunt u hierover contact opnemen met de klantenservice van Artello. Wij zullen u een retouretiket sturen waardoor u het schilderij gratis kunt retourneren.

 

Maatwerk schilderij retourneren

Een maatwerk schilderij is speciaal voor u in opdracht geschilderd. Hierdoor is restitutie van het aankoopbedrag niet mogelijk, maar wij bieden wel de service ruiling. U kunt het schilderij retourneren waarna u een ander voorradig schilderij mag uitkiezen die direct leverbaar is.

 

Retourkosten

Het retourneren van het schilderij binnen Nederland is gratis middels de retouretiketten die wij verstrekken na aanvraag.

 

Retouradres

 

Een retourzending duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voordat deze bij onze postbus is bezorgd, indien u na 7 werkdagen nog niets van ons heeft vernomen neem dan contact met ons op middels de klantenservice.   

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd zullen wij normaliter overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag. Indien het geretourneerde product is beschadigt, nemen wij contact met u op.

 

Retourformulier

Voor het retourneren van uw bestelling kunt u gebruik maken van het retourformulier dat als bijlage bij uw bestelbevestiging per e-mail is toegezonden, ook kunt u deze hier vinden.

 

Service

Bij Artello streven wij ernaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op- en aanmerkingen waarderen wij enorm en nemen deze altijd in behandeling. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met de klantenservice, via het formulier "mail ons" of via klantenservice@artello.nl

 

Retourtermijn

Bij Artello streven wij naar consumentenbescherming door het leveren van deugdelijke producten en het hanteren van een 14 dagen retourtermijn om het product zonder opgaaf van redenen te retourneren.