Retourneren & Service

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen, dit geldt alleen op voorradige producten en niet op maatwerk. 

  • Voorradige producten; handgeschilderde reproductie schilderijen die tijdens het plaatsen van de bestelling voorradig waren, waarbij u geen keuze had in de afmeting en met een aangegeven levertijd van 2-3 werkdagen.
  • Maatwerk producten; alle handgeschilderde reproductie schilderijen waarbij u de keuze had in de afmeting en met een levertijd van minimaal 4 weken. 
  • Maatwerk producten; alle Fine-Art producten/schilderijen waarbij u de keuze had in materiaal en afmeting.

Ruiling of restitutie is alleen mogelijk bij voorradige reproductie schilderijen, als zijnde handgeschilderde reproductie schilderijen die tijdens het plaatsen van de bestelling voorradig waren, waarbij u geen keuze had in de afmeting en met een aangegeven levertijd van 2-3 werkdagen. Alleen deze voorradige handgeschilderde schilderijen kunt u binnen 14 dagen retourneren mits deze voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Alleen handgeschilderde reproductie schilderijen die voorradig waren en hierdoor binnen 2-3 werkdagen geleverd.

- Producten dienen in de originele productverpakking te zitten mits redelijkerwijs mogelijk is.

- Beschadigde producten of incomplete producten komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

- Producten dienen op dusdanige wijze verpakt te worden ter bescherming en voorkoming van productschade. Met voorkeur te retourneren in dezelfde verpakking bij ontvanst.

- In de retourzending dient een retourformulier te zitten en/of een kopie van uw factuur met daarop gezet 'retour'. 

 

Maatwerk schilderijen en Fine-Art schilderijen retourneren

Het is niet mogelijk om maatwerk schilderijen, als zijnde maatwerk handgeschilderde reproductie schilderijen en alle maatwerk Fine-Art schilderijen, te retourneren. Maatwerk reproductie schilderijen zijn namelijk tot stand gekomen door alle keuzes die u heeft gemaakt en op basis hiervan wordt het schilderij in productie genomen. Gezien de vele mogelijkheden op het gebied van materialen en afmetingen gaat het dus echt om een maatwerk schilderij. Om deze redenen vervalt hierbij het herroepingsrecht en kunt u de bestelling dus niet retourneren.

 

Retourkosten

Het retourneren van een handgeschilderd schilderij die voorradig was dient door de klant zelf bekostigt te worden. Wel kunt u altijd contact opnemen met de Artello klantenservice wanneer u twijfelt over de juiste vervoerder. Wij kunnen u dan tegen betaling een retourlabel toezenden. 

 

Retouradres

 

Een retourzending duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voordat deze bij onze postbus is bezorgd, indien u na 7 werkdagen nog niets van ons heeft vernomen neem dan contact met ons op middels de klantenservice.   

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd zullen wij normaliter overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag. Indien het geretourneerde product is beschadigt, nemen wij contact met u op.

 

Retourformulier

Voor het retourneren van uw bestelling kunt u gebruik maken van het retourformulier dat als bijlage bij uw bestelbevestiging per e-mail is toegezonden, ook kunt u deze hier vinden.

 

Service

Bij Artello streven wij ernaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op- en aanmerkingen waarderen wij enorm en nemen deze altijd in behandeling. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met de klantenservice, via het formulier "mail ons" of via klantenservice@artello.nl

 

Retourtermijn

Bij Artello streven wij naar consumentenbescherming door het leveren van deugdelijke producten en het hanteren van een 14 dagen retourtermijn om het product zonder opgaaf van redenen te retourneren.