Veiligheid & Privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw klantgegevens zodat u veilig uw aankopen kunt doen. Hierdoor is de gehele Artello webshop extra beveiligd aan de hand van een SSL sleutel. De beveiligde verbinding is te herkennen aan de url met https.

 

Persoonlijke gegevens

Alle klantgegevens worden beschermd en niet doorgegeven aan derden. NOB: New Online Business vindt de bescherming van haar klantengegevens uitermate belangrijk en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wanneer u bij één van de webshops van NOB: New Online Business een bestelling plaatst, vragen wij u om een aantal persoonsgegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te kunnen voltooien en u op de hoogte te houden van uw bestelling en verzending. De gegevens die u invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. 

Wij waarderen uw vertrouwen en zullen uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

 

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de veiligheid of uw privacy, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Onze klantenservice helpt u graag bij het verstrekken van informatie omtrent de veiligheid of privacy verklaring.