Verzending & Bezorging

Uw bestelling wordt z.s.m. verwerkt en verzonden met DHL of PostNL, dit is afhankelijk van de grootte van het schilderij. Zodra wij het schilderij hebben meegegeven met de logistiek vervoerder duurt de bezorging in Nederland gemiddeld 2 werkdagen, buiten Nederland is dit 2 √° 3 werkdagen. Wij zijn net als vele andere winkeliers afhankelijk van onze logistieke vervoerders waardoor de bezorging altijd vertraging kan oplopen of juist sneller kan zijn. Houd u er rekening mee dat pakketpost op zondag en feestdagen niet wordt bezorgd. Tijdens drukke periodes als de maanden augustus, september, eind november en december dient u er rekening mee te houden dat uw bestelling vertraging kan oplopen.

Het aflevermoment van uw bestelling vindt doorgaans overdag plaats, als u niet thuis bent dan wordt geprobeerd om het pakket bij de buren af te geven. Wanneer uw pakket bij de buren ligt of niet bezorgd kon worden dan vind u in de brievenbus een notitiebriefje hierover. Pakketten die niet kunnen worden bezorgd bij u of de buren worden naar het dichtsbijzijnde servicepunt gebracht waar u het pakket kunt ophalen. Neem wel een Identiteitsbewijs mee aangezien om een handtekening wordt gevraagd.

 

Verzendkosten?

Er worden geen verzendkosten gerekend bij uw bestelling.

 

Bezorging

Uw bestelling wordt altijd verzonden met een track&trace code zodat de zending volledig traceerbaar is. Vanwege de waarde van de zending is er een handtekening vereist van de ontvanger, hier zal de logistiek dienstverlener dus altijd om vragen.

 

Klantenservice

Bent u niet tevreden over de bezorging laat het ons dan weten via dit contactformulier of via klantenservice@artello.nl