Meerluik schilderijen

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Meerluik schilderijen

Meerluik schilderijen zijn ontzettend populair en passen bij elk interieur. In deze categorie 'Meerluik schilderijen' vindt u het gehele assortiment aan meerluik schilderijen, waarbij u keuze heeft uit 2-luik t/m 9-luik schilderijen. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit diverse modellen luik schilderijen, zoals; vierkant, 8-hoekig, ruit, veticaal en natuurlijk horizontale meerluik schilderijen. Populair zijn nu ook de aluminium luik schilderijen waarbij het metaal een bijzondere glans en effect geeft.

 

Grote muur...

Wanneer u een grote muur/wand heeft dan is een meerluik schilderij een perfecte keuze om uw muur mee te versieren. Bij Artello vindt u grote luik-schilderijen met een breedte afmeting van bijna 2 meter! Bij deze grote luik schilderijen dient u natuurlijk ook nog ruimte tussen de luikdelen te laten waardoor het schilderij nog groter lijkt. 

 

Kwaliteit Artello

De luik schilderijen van Artello worden met kwaliteitsverf geschilderd waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van olieverf. Daarnaast wordt in bepaalde design schilderijen ook een mesje gebruikt om verdikkingen en effecten te creëren. Wij werken met jonge kunstenaars die door ons uitvoerig zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit. Indien u advies wenst over meerluik schilderijen, dan helpen wij u met onze expertise. Klik op Klantenservice voor contact.